OKULUN TARİHÇESİ

Akyurt İlkokulu 2000-2001Eğitim Öğretim yılında, İlköğretim Okulu Binası olarak kullanılan yapıda öğretime başlamıştır. 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılından itibaren İlkokula dönüştürülmüştür. Bu tarihten itibaren İlkokul olarak eğitim öğretime devam etmektedir. Akyurt şehir merkezinde bulunan 3 tane ilkokuldan birisidir. Okulumuz Akyurt’ta ilk Türkiye’de ilklerden olmak üzere Beyaz Bayrak almıştır. Çevre Dostu Okul’dur.  Ankara merkeze 32  km. uzaklıktadır.

OKULUN TARİHÇESİ

Etiketler :Tarihçe,